نماز روز عيد غدير











نماز روز عيد غدير



1. دو رکعت نماز، در هر رکعت يک حمد و ده مرتبه «قل هو اللَّه احد» و ده مرتبه آية الکرسي و ده مرتبه «انا انزلناه»، بعد تشهد و سلام.[1] .

[صفحه 39]

2. دو رکعت نماز، و بهتر آن است که در رکعت اول قدر و در دوم توحيد بخواند. بعد از سلام به سجده رود و صد مرتبه شکر خدا (شکراً للَّه) بگويد، و سر از سجده بردارد و اين دعا را بخواند: «اَللّهُمَّ اِنّي اَسْئَلُکَ بِأَنَّ لَکَ الْحَمْدُ وَحْدَکَ لا شَريکَ لَکَ وَ اَنَّکَ واحِدٌ اَحَدٌ صَمَدٌ لَمْ تَلِدْ وَ لَمْ تُولَدْ...». باز به سجده رود و صد مرتبه «الحمد للَّه» و صد مرتبه «شکر اًللَّه» بگويد.

هرکس اين عمل را بجا آورد ثواب کسي را دارد که در روز عيد غدير نزد حضرت رسول صلي الله عليه و آله حاضر شده باشد و با آن حضرت بر ولايت بيعت کرده باشد و در درجه ي صادقين- آنهايي که خدا و رسولش را در امر ولايت مولايشان اميرالمؤمنين عليه السلام تصديق نمودند - باشد، و مانند کسي است که همراه رسول خدا و اميرالمؤمنين و امام حسن و امام حسين عليهم السلام شهيد شده، و همچنين مثل کسي است که زير پرچم حضرت قائم عليه السلام و در خيمه ي ايشان از نجباء و نقباء باشد.

بهتر آنکه اين نماز را نزديک به زوال بخواند که در آن ساعت حضرت رسول صلي الله عليه و آله اميرالمؤمنين عليه السلام را در غدير خم به امامت و خلافت براي مردم نصب فرمود.[2] .

3. غسل کند و دو رکعت نماز پيش از زوال به نيم ساعت بخواند، در هر رکعت حمد يک مرتبه، و «قل هو اللَّه احد» ده مرتبه، و آية الکرسي ده مرتبه، و «انا انزلنا» ده مرتبه بخواند. ثواب اين نماز با صدهزار حج و صدهزار عمره برابر است و خداوند کريم حوائج دنيا و آخرت او را به آساني و عافيت بر مي آورد.[3] .

[صفحه 40]



صفحه 39، 40.





  1. عروة الوثقي: ج 2 ص 108.
  2. مفاتيح الجنان: اعمال روز غدير. اقبال: ص 472 تا 474. بحار: ج 98 ص 28 تا 300.
  3. عروة الوثقي: ج 2 ص 109. تهذيب: ج 3 ص 143.