معرفي توطئه گران ضد غدير











معرفي توطئه گران ضد غدير



حذيفه در ادامه داستان براي جوان ايراني چنين گفت: من از پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم پرسيدم: يا رسول الله، اينها چه کساني بودند که چنين نقشه اي داشتند؟

- اي حذيفه، اينان منافقين در دنيا و آخرتند!

- يا رسول الله، آيا گروهي نمي فرستي تا آنان را به قتل برسانند؟

- خداوند به من دستور داده آنان را افشا نکنم، و دوست ندارم مردم بگويند: «او کساني از قوم و اصحابش را به دين خود فرا خواند و آنان پذيرفتند؛ و با کمک آنان جنگيد و بر دشمنانش پيروز شد و سپس آنان را به قتل رساند». اي حذيفه، خداوند در کمين آنان است. پروردگار مهلت کمي به آنها داده و پس از آن به عذاب سختي دچارشان خواهد کرد.

- يا رسول الله، اين منافقين چه کساني هستند؟ آيا از مهاجرينند يا از انصار؟

پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم آنان را يک به يک براي من نام برد. بعضي از آنها افرادي بودند که دوست نداشتم در بين آنان باشند، و تعجب کردم.

[صفحه 67]

حضرت فرمود: اي حذيفه، گويا در بعضي از افرادي که نام بردم شک کردي؟ اينک سر خود را بالا بگير!

نگاهم را به سوي آنان که بر قله ايستاده بودند گرداندم. ناگهان برقي پديدار شد و آنچه در اطراف ما بود روشن شد و بقدري ثابت ماند که گمان کردم خورشيد طلوع کرده است. به آنها نگاه کردم و بخدا قسم همه شان را شناختم. آنان همان کساني بودند که پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم نام برده بود. آن عده چهارده نفر بودند که نُه نفر از قريش و پنج نفر از غير قريش در ميان آنان بود.

جوان ايراني به حذيفه گفت: خدا تو را رحمت کند، آنها را برايمان نام ببر. حذيفه گفت: بخدا قسم آنان عبارت بودند از قريش: ابوبکر، عمر، عثمان، طلحه، عبدالرحمن بن عوف، سعد بن ابي وقاص، ابوعبيده جراح، معاوية بن ابي سفيان و عمرو بن عاص؛ و از غير قريش: ابوموسي اشعري، مغيرة بن شعبه ثقفي، اوس بن حدثان نضري، ابوهريرة و ابوطلحه انصاري.



صفحه 67.